GEVRAAGD: LASSER MIG/MAG – TIG FUNCTIE OMSCHRIJVING: Om het productieteam in de werkplaats te versterken zijn wij op zoek naar een constructie bankwerker / lasser. Je werkzaamheden zijn divers en doen een beroep op je technisch inzicht en vaardigheden. Er wordt van je verwacht dat je -aan de hand van tekening en WPS- zelfstandig kunt samenstellen en aflassen. Je hebt ervaring met MIG/MAG en TIG lassen. Waar je aan lasser aan moet voldoen:
* Technisch inzicht en zelfstandig tekeningen kunt lezen, beoordelen en uitvoeren, * Een technische achtergrond, * Een flexibele en gemotiveerde houding, * Zelfstandig en in teamverband kunnen werken, * Een nette en nauwkeurige werkhouding. Dit krijg je van ons:
* Een leuke werkplek met gemotiveerde collega’s, * Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract, * De kans om een ervaren lasser te worden en door te groeien, * Opleidingsmogelijkheden in de vorm van lassercertificaten. Ben je per direct beschikbaar en heb je interesse in deze job? Stuur dan gerust je CV op naar roy@sknmachinebouw.nl<mailto:roy@sknmachinebouw.nl> of neem contact met ons op via +31 (0)545 296 385